Anamaria Prodan a postat, in urma cu doar cateva ore, o fotografie inedita pe pagina sa de Instagram.

Impresara apare alaturi de un tanar, si conform descrierii, se aflau impreuna in aeroportul din Dubai! Se pare ca cei doi sunt buni prieteni, iar el are un trecut destul de tumultuos!

Anamaria Prodan a parasit Romania si a postat o imagine inedita pe o retea de socializare. Fosta sotie a lui Laurentiu Reghecampf apare alaturi de Mihnea Grigoriu, devenit cunoscut in Romania dupa ce a avut o relatie cu una dintre fetele lui Gigi Becali.

Este cunoscut drept cel mai bogat pusti din tara si are un succes teribil in randul fetelor frumoase. Mihnea Grigoriu are o mare pasiune: masinile de lux si este posesorul unuia dintre cele mai valoroase garaje din Bucuresti.

Mihnea Grigoriu a avut o relatie cu Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali. Cei doi au avut o relatie de lunga durata, dar s-au despartit dupa ce fiica milionarului si-ar fi prins iubitul cu alta femeie.

Carmen Harra a analizat divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf! Prezicatoarea a interpretat despartirea din punct de vedere numerologic si datele de nastere ale celor doi. Urmeaza vremuri interesante pentru Reghe si Prodanca!

”Este fascinant ce arată numerologia pentru cele trei femei (Mariana, Anamaria și Corina – n.r.) din viața lui Reghe. Conform calculațiilor numerologice, el cu prima soție (Mariana – n.r.) a fost într-o relație temporară, iar cu a doua (Anamaria – n.r.) nu a fost o relație de suflete-pereche. Și el și Anamaria și-au creat o karmă rea cu Mariana. Este fascinant că Anamaria și Mariana se cunosc din vieți anterioare. Din păcate, numerologia lui arată că se repetă karma și (Reghe – n.r.) va trece și prin al treilea divorț tot înainte să se împlinească 14 ani de mariaj. În codul lui divin are patru căsnicii, deci vor urma încă două căsătorii.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *