Benone Sinulescu a încetat din viață joi, 18 noiembrie, după o luptă grea cu boala. Artistul era internat în spital de mai bine de o lună, după ce a leșinat, când era singur în casă.

Elena, soția artistului, a oferit primele declarații după moartea sa.

O prezență mereu discretă în media, Elena a vorbit recent despre durerea care a năpădit-o după dispariția omului care i-a fost alături mai bine de 40 de ani.

„A făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus”
„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică,

din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonică, îl vom înmormânta la Eternitatea.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu.

Cine este Elena Sinulescu, soția cântărețului
Într-un interviu acordat de artist în urmă cu câțiva ani, Benone Sinulescu spunea că Elena „este cel mai bun critic” al său și femeia care l-a completat din toate punctele de vedere.

Benone Sinulescu și soția sa, Elena Sinulescu, s-au cunoscut în casa artistei Ileana Sărăroiu.

„Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei.

Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă.

Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este

cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, a povestit Benone Sinulescu într-un interviu mai vechi. scrie cancan.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *