Putina lume stie despre boala de care sufera Mircea Badea.

Din pacate, este incurabila, asa ca vedeta Antena 3 se va lupta toata viata cu ea. Este o fire sportiva, energic si apare mereu cu zambetul pe buze, dar ascunde un adevarat chin.

Multi ani, Mircea Badea a avut stari constante de rau. Nu a reusit sa identifice adevarata cauza, nici macar dupa ce a fost la numeroase controale. Intr-o zi, un medic i-a dat diagnosticul corect: sufera de boala celiaca, adica intoleranta autoimuna la gluten.

Boala de care sufera Mircea Badea: este incurabila!
Din nefericire, pentru aceasta afectiune nu exista un tratament medicamentos care sa ajute la vindecare

„Domnul Mencinicopschi a scris o carte despre boala celiaca. E o boala nasoala. O boala destul de rara, dar nu atat de rara dupa cum ai putea crede dupa denumirea exotica. Se depisteaza rar.

Constati ca se intampla lucruri cu tine, dar nu stii de ce. Eu am boala celiaca. Stati linistiti, nu se ia. Stiti cine mai are boala celiaca? Novak Djokovic, numarul 1 mondial in tenis”, a declarat Mircea Badea.

Carmen Bruma a oferit si ea mai multe detalii despre suferinta partenerului ei de viata. Aceasta boala creste inclusiv riscul de aparitie a cancerului esofagian sau a celui intestinal.

“Mircea si-a descoperit o intoleranta la gluten. A trebuit sa cautam alimente in care sa nu existe gluten. Cei care au o astfel de problema ar trebui sa recurga la alimente simple, naturale. Nu mananci crema de branza, mananci branza telemea, nu mananci un pui cu sos sau o salata cu sos, ci fara, ca sa fii sanatos si sa iti mentii greutatea”, a marturisit si Carmen Bruma.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *