Produsele revoluționare despre care se spune că ne întineresc cu zece ani într-o săptămână au mai multe dezavantaje decât avantaje. În afară de faptul că ne ustură la buzunar, conțin și substanțe periculoase.

Ce ne rămâne de făcut să ne păstrăm frumusețea? Să apelăm cu încredere la vechile rețete ale bunicii.

Multe femei se confruntă cu problema porilor dilatați. Cea mai bună rețetă? Se opăresc câteva frunze de urzici tinere, se adaugă esență de trandafir peste ele și se lasă la răcit. Din compoziția respectivă se face o pastă care se aplică direct pe față, evitând ochii și buzele. După zece minute se clătește fața cu apă. Și tot pentru închiderea porilor este excelentă combinația dintre o roșie, un castravete și o lămâie. Se amestecă totul, se adaugă infuzie din flori de soc și se lasă trei zile într-un loc răcoros. Ulterior, se aplică pe față.

Cel mai bun peeling pentru față? Cel cu sare. Pe fața demachiată în prealabil se aplică puțină sare grunjoasă, puțin umezită, cu care se masează ușor obrazul. Ulterior, se clătește cu apă călduță și se aplică o cremă hidratantă.

Cum se poate rezolva problema neplăcutelor puncte negre? Nimic mai simplu. Aplicați zilnic pe față suc proaspăt de tomate. Sau apelați cu încredere la ajutorul castraveților. Se masează fruntea, bărbia și porțiunea din jurul nasului cu coajă de castravete și se lasă să acționeze câteva minute. Acum vă puteți privi în oglindă.
Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *