Se pare c-or sa treaca niste sanse pe langa noi si daca nu le luam in seama o sa mai asteptam mult si bine sa ne pice norocul din cer. E bine sa fim pe faza ca sa n-avem ce regreta.

Vibratia zilei este 7 si o sa stim cum sa procedam ca sa ne atingem obiectivele.

(BERBEC)

O sa revedeti o persoana cu care aveti ceva de vorbit, ca sa vedeti daca puteti continua o relatie de cuplu, sau nu. O s-aveti mai multe probleme de rezolvat si o sa va descurcati frumos, o sa fiti expeditivi cu urgentele ca sa va ramana timp de vizite si de plimbari, scrie stirileprotv.ro

(TAUR)

Cineva incearca sa se-apropie si mai mult de voi si o sa fiti si voi interesati de aceasta persoana c-ar putea sa iasa o relatie. Le-ati ramas datori unor prieteni cu o vizita, o plimbare, o iesire la o terasa, ori in natura, undeva, la casuta voastra dintr-o zona aerisita, la padure la mare.

(GEMENI)

O sa va iasa-n cale cineva care vrea sa colaborati la un proiect care sa va asigure niste bani de buzunar. Poate va treziti cu niste bani, o fi prima de Paste pe care n-ati apucat s-o luati inainte de sarbatori si o sa va puteti misca prin imprejurimi, sa profitati de timpul liber pe care-l mai aveti.

(RAC)

O sa reluati o activitate de placere care va pune in relatie cu prietenii cu care n-ati mai avut timp sa va-ntalniti. Se poate sa aiba loc prima intalnire cu cineva care gaseste ca e un bun prilej sa va cunoasteti mai bine si faptul ca e inca sarbatoare, chiar conteaza!

(LEU)

Poate va suiti in tren, avion si ajungeti la niste rude, sau prieteni care v-asteapta cu masa, si sa faceti o plimbare impreuna. Poate dati o fuga la munte sau la mare daca aveti cu cine si unde sa va duceti, stati cateva ore si va-ntoarceti pana diseara daca maine va duceti la serviciu.

(FECIOARA)

Cineva care n-a putut sa va uite va cauta, vrea sa mai incercati sa convietuiti pentru ca inca va mai iubeste. Se pare ca asteptati de mult sa faceti cunostinta cu cineva care se armonizeaza cu felul vostru de a fi si emotiile or sa fie unele placute si nu devastatoare.

(BALANTA)

Un tete a tete v-ar aduce un plus de optimism si relatia de cuplu o sa fie din ce in ce mai armonioasa. Aveti energie, entuziasm, sunteti pusi pe fapte mari, mai mult ca oricand si chiar or sa va reuseasca toate demersurile, pentru ca e un an cu totul special pentru voi.

(SCORPION)

O problema de suflet va tulbura si cel mai bine ar fi sa vorbiti despre ea, ca sa iasa la suprafata adevarul si sa va eliberati. Se poate sa vi se faca o surpriza placuta si sa va-ntalniti cu cineva care o sa trezeasca in voi niste sentimente pe care le credeati adormite, uitate.

(SAGETATOR)

O sa primiti o invitatie in oras sau intr-o statiune turistica, poate in week-end, daca a trecut minivacanta de sarbatori. O suma consistenta de bani ar putea sa va intre in cont si sa-i tineti pe loc, de data asta, sa nu-i mai cheltuiti, ca de obicei, c-aveti obiective importante pe anul asta.

(CAPRICORN)

Se poate sa resuscitati o relatie care-si pierduse caldura, si sa contribuiti fiecare cu ce-a mai ramas viu, intens, din ce-ati trait candva. Intalnire emotionanta cu cineva care vrea sa fiti impreuna si sa va faceti planuri pentru un eveniment major care va fi la un moment dat – poate foarte curand.

(VARSATOR)

Bine-ar fi sa dati dovada de diplomatie in relatia cu cei din jur, atat la slujba, cat si acasa, pentru ca pot izbucni mici conflicte din orice. Poate-a sosit momentul sa puneti in practica o idee, sa le atrageti atentia sefilor cu ceva care va aduce profit si toata lumea o sa aiba de castigat.

(PESTI)

Se poate sa va scoata cineva la o plimbare si sa primiti ceva in dar, lucru care sa insemne foarte mult pentru voi. Voi va puteti asocia cu niste oameni si sa demarati un proiect care sa v-aduca, pe langa satisfactii profesionale si bani, de care chiar aveti nevoie, c-aveti cheltuieli mari.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *