De ani buni, fosta blondă a lui Cătălin Botezatu, Bianca Drăgușanu are mari probleme la un picior, iar acum situația pare că s-a înrăutățit mai mult ca niciodată.

Mai mult, pentru a nu ajunge din nou la cuțit, specialiștii i-au recomandat o terapie mai puțin cunoscută: cea cu sâ nge.

Nu mai are voie să facă orice fel de exerciții la sală

Dacă până acum a reușit să țină problemele cauzate de picior sub control, Bianca Drăgușanu trece prin momente foarte grele.

Pentru că boala s-a agravat, specialiștii i-au spus că trebuie să înceapă urgent recuperarea, pentru că altfel în scurt timp va ajunge din nou pe masa de spital.

În aceste condiții, Bianca Drăgușanu se va apuca de o nouă terapie, cea cu sânge: „Domnul doctor, în urma RMN-ului pe care l-am făcut, mi-a spus că trebuie să fac recuperare ca să nu ajung la operație.

Eu am 7 sau 8 operații la tibii. În momentul de față sunt dată cu fond de ten, acum am la stângul. Dacă stau prea mult în picioare, se umflă și se face vânăt.

În momentul de față o să încep o terapie cu „PRP” (n.r. terapie cu sâ nge). Scoate sâ nge, bagă într-o centrifugă apoi injectează din nou. Și trebuie să am mare grijă la exerciții pe care le fac la sală, pentru că am avut probleme”.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *