Abia aștepți să ajungi la mare să-ți etalezi costumul de baie? Întâi de toate, ar trebui să ști pe care să-l alegi. Sigur că nu e o sarcină extrem de grea, însă acest lucru trebuie făcut în primul rând ținând cont de forma corpului.

Ai sâ nii mici? Cumpără-ți un costum de baie cu push-up. Alege-ți costumul de baie!

Corpul tău are formă de pară, adică șoldurile sunt mai mari față de talie, iar sânii sunt micuți? Cel mai potrivit îți va fi atunci un costum de baie cu push-up. Garantăm că vei arăta senzațional!

Iar dacă îți plac costumele de baie în două piese, alege un bikini cu talie înaltă şi sutien fără bretele. Talia ta e mai mare ca șoldurile și la fel de mare ca pieptul? Atunci ai un corp sub formă de măr, motiv pentru care îți va veni bine un costum întreg.

Dacă bustul și șoldurile arată cam la fel, iar talie a mai mica, atunci ai formă de clepsidră, iar un astfel de corp trebuie pus în evidență de un costum de baie în două piese. Nu în ultimul rând, dacă ai formă de banana, adică ești subțire peste tot, fără să ai o diferenţa semnificativă între şolduri, talie şi bust, vei arăta superb într-un costum din două piese cu volănaşe.

Cât privește culoarea costumului, ține cont de faptul că cele închise trebuie alese acolo unde vrei să ascunzi volumul, iar cele deschise pentru zonele în care vrei să adaugi volum.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *