In fiecare an sunt setate noi trenduri în modă care produc furori printre pasionatele de fashion, scoțând la iveală interpretările creative ale marilor case de modă. Dacă vrei să știi care sunt tendințele în 2019, iată câteva sugestii de idei apreciate pe podiumul marilor festivaluri ale modei:

Pantofii cu toc sculptural și cei mov

Pantofii sunt cele mai importante accesorii, mai ales că scot orice ținută din anonimat. Acesta este și scopul pantofilor cu toc sculptural, de a da personalitate și de a crea o poveste în jurul ținutei. Acest trend artistic aduce o notă de stil și adaugă un aer chic persoanelor care îl abordează. Dacă îți alegi o astfel de pereche de pantofi, abordează un design simplu și lejer în restul ținutei, pentru a lăsa pantofii în prim-plan,scrie divahair.ro

Un alt trend se conturează în jurul articolelor de încălțăminte de culoare mov lavandă, așa că dacă te întrebi dacă e o decizie bună să porți acele sandale minunate în culoarea lavandei din dulap, decizia înțeleaptă este să le porți cu drag cu orice costum alb sau rochie multicoloră.

Costumul alb și topul de mătase
O tendință promițătoare care se va menține și anul viitor este costumul alb. Acesta este o bună investiție care te va scoate cu succes din impas în momentele în care nu știi ce să porți la un eveniment ca să arăți impecabil.

Pentru un efect garantat, indiferent de perioada zilei, combină aceste costume albe cu topuri din mătase cu dantelă. Topul de mătase are o popularitate crescută în ultimii ani și este o piesă vestimentară îmbrățișată de toți marii designeri, adăugând o notă de romantism și finețe oricărei ținute.

Pălăriile Bucket și șapca Baker Boy
Trendul pălăriilor Bucket revine în forță anul acesta tocmai din anii ‘90. De data aceasta, forma pălăriilor este ușor reinterpretată, iar marile case de modă și-au adus aportul prin detalii care să le diferențieze de concurență. Pălăriile, în culori și texturi diferite (de la bumbac la cauciuc transparent sau neon) sunt un accesoriu care îți înveselește ținuta, și, în plus, asigură și protecție în zilele însorite.

Șapca Baker Boy a apărut inițial pe străzile din Paris. A fost catalogată drept un accesoriu chic, rapid asimilat și transformat într-un trend care se bucură de mare popularitate anul acesta. Dacă vrei să integrezi această șapcă în outfitul tău, completează-ți ținuta cu o geacă de piele și o pereche de jeanși.

Nu ai nevoie de zeci de articole pentru a crea o ținută stylish, ci doar de piesele cheie care scot din banal orice ținută, oricât de simplă. Folosește-ți creativitatea cu încredere și dă glas ideilor proprii, prin intermediul accesoriilor must have de anul acesta.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *