Cataplasmele cu usturoi vă scapă de bătături!

Odată cu bucuria de a purta încălțămintea de primăvară apare și problema bătăturilor. Iată cele mai bune metode pentru a scăpa de acestea în timp record.

Cum sa scapi de bataturi?-Mierea de albine vă scapă de inflamații

Pentru a accelera procesul de vindecare al bătăturilor și a reduce inflamația, aplicați pe zona cu probleme, de trei ori pe zi, miere de albine. Pentru a avea un rezultat mai rapid, amestecați mierea cu ulei de susan, în cantități egale.

Aplicați produsul pe bătătură, lăsați să se usuce, apoi curățați cu apă caldă. Repetați procedeul până la vindecarea completă. Un alt remediu util pentru bătături este usturoiul. În fiecare seară se aplică cataplasme cu usturoi ras pe răzătoare și se păstrează până dimineață. Tratamentul se face timp de două săptămâni. Folositoare este și compresa cu frunze de praz, lăsate ulterior la macerat în oțet timp de 24 de ore.

Făina de orez vă lasă de semnele provocate de bătături
În cazul în care v-ați ales cu bătături cauzate de pantofi, apelați la ajutorul făinii de orez. Amestecați două linguri cu făină de orez cu apă, până se formează o pastă densă. Aplicați produsul pe locul cu probleme, lăsați să acționeze un sfert de oră, apoi curățați cu apă caldă. Tratamentul se face până la dispariția semnului. La rândul său, uleiul de ricin este de ajutor în cazul bătăturilor și al crăpăturilor care apar în câlcâie.
Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *