Cure repetate de slăbire? Stres? Tutunul? Razele ultraviolete? Sunt doar câteva motive pentru care doamnele suferă de celulită. Unul dintre cele mai bune remedii la ora actuală? Exfoliantul pe bază de sâmburi de avocado!

Nu țineți picioarele încrucișate

Încă din copilărie, orice domnișoară a fost învățată că a ține picior peste picior este o dovadă de feminitate. Ceea ce nu este departe de adevăr, însă această poziție are o parte negativă și anume faptul că împiedică circulația membrelor inferioare, ceea ce duce la retenția lichidelor și apariția celulitei.

În consecință nu mai țineți picioarele încrucișate iar dacă faceți acest lucru atunci urmați un exercițiu simplu, dar extrem de eficient: mișcați picioarele ca și cum ați pedala o bicicletă timp de un minut, de două ori pe zi, dimineața și seara. Efectul este uimitor!

Stimulează lipoliza

Ați apelat la tot felul de creme costisitoare în încercarea de a scăpa de neplăcuta celulită și totul a fost în zadar? Avocado vă este cel mai bun prieten. Pe lângă faptul că trebuie să-l includeți în dieta zilnică, din sâmburii acestuia faceți cea mai bună cremă exfoliată care are rolul de a stimula lipoliza, procesul de descompunere al grăsimilor şi circulaţia sangvină.

Modul de preparare este următorul: patru sâmburi de avocado se dau pe răzătoare iar pulberea respectivă se amestecă cu patru linguri cu ulei de măsline, patru linguri de ulei cu migdale. Se lasă la macerat trei zile și se depozitează în frigider. Faceți un duș fierbinte apoi aplicați exfoliantul prin mişcări blânde circulare timp de zece minute, apoi clătiți cu apă călduță și lăsați să se usuce fără a șterge.
Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *