În ultima perioadă tot mai multe doamne și domnișoare apelează la celebra de acum ciorbă de varză, afirmând că scapă rapid de kilogramele în plus. Puțină lume știe însă că cel mai bun aliment cu care scăpați de colăcei, remodelându-vă totodată și corpul este varza kale, considerată superalimentul momentului.

Vă remodelați corpul cu varza kale-Alimentul preferat al milionarilor

Cine sunt cei mai obsedați să consume doar mâncare sănătoasă? Cu siguranță milionarii. Drept urmare, atât cei de la noi cât mai ales bogații din Manhattan au introdus în dieta zilnică varza kale. Ba chiar se poate spune că au făcut o obsesie pentru acest tip de aliment pe care-l consumă mai nou și la recepții, la cele mai sofisticate petreceri. Iar dacă restaurantul la care se duc să mănânce au în meniu varză kale, atunci se vor reîntoarce mereu în acel loc.

Are mai mult calciu decât laptele, dar zero grăsimi

Dar de ce este atât de benefică varza kale pentru organism? În primul rând pentru că aceasta conține o cantitate dublă de vitamina C și are mult mai mult calciu chiar decât laptele. În altă ordine de idei, aceeași varză kale este considerată cea mai bogată în vitamina A, conținând 133% din doza zilnică, are foarte mult fier și mai presus de toate acestea, zero grăsimi. Pentru un efect maxim, se consumă ca salată sau ca suc!
Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *