Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar o țin departe de public. Deși se iubesc de mai bine de 2 ani, cei doi nu au apărut niciodată împreună, oficial, iar în declarații sunt la fel de reținuți. Însă, acum nu se mai ascund, un eveniment i-a adus împreună pe cei doi îndrăgostiți.

Smiley, alături de artiştii pe care îi ghidează, au sărbătorit 11 ani de la înfiinţarea casei sale de discuri. De la eveniment nu au lipsit nici prietenii apropiaţi, care au cântat şi au dansat fără oprire,scrie fabricatinromania.info

Însă surpriza serii a fost Gina Pistol. Nu putea să lipsească de la evenimentul iubitului ei cu care s-a afișat și în fața camerelor pentru prima dată. Cei doi au radiat de fericire, iar Smiley nu a scăpat-o din ochi toată seara. S-au fotografiat îmbrățișați, semn că zvonurile cum că ar avea probleme în relație sunt de domeniul trecutului.

Smiley recunoaște că Gina este femeia ideală

Chiar dacă nu au făcut declarații directe despre relația lor, atât Smiley și Gina au lăsat să se înțeleagă, în interviurile acordate în tot acest timp, că sunt fericiți unul cu celălalt.

„Cred că femeia cu care sunt e cea ideală’, a răspuns Smiley, într-un interviu acordat recent, când a fost întrebat despre femeia ideală.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *