Există o perioadă în viața fiecăruia dintre noi când ne dorim să fim altfel… iar o modalitate să ne schimbăm, măcar pentru o vreme, sunt tatuajele temporare. Dar ce facem atunci când vrem să scăpăm de ele?

Ți-ai făcut tatuaje temporare și vrei să scapi de ele-Iată care sunt cele mai bune metode.

Folosește cu încredere cu demachiant

Potrivit specialiștilor, un tatuaj temporar bine făcut durează între 3-7 zile. Dacă vrei să scapi de el, trebuie să ști în primul rând că acesta este rezistent la apă, întrucât aceasta ajută la aplicarea acestuia și nu la curățare. În consecință, trebuie să apelezi la altă soluție, cum ar fi demachiantul. Este cea mai simplă soluție și poți fi la fel ca înainte. Pe de altă parte, în magazinele care vând tatuaje există și alte creme speciale pentru îndepărtarea acestora, dar dacă nu vreți să apelați le ele, atunci folosiți orice cremă grasă cu care în mod normal vă dați pe mâini.

Atenție! Țineți crema înainte în frigider. Aplicați crema în cantitate mare pe zona tatuată și masați foarte bine folosind un prosop de bumbac, până când observați că tatuajul s-a curățat. Dacă ai făcute tatuaje cu henna, atunci pune pe zonă ulei sau cremă de piele, apoi ține în apă caldă și folosește un săpun special pentru exfoliere. Pentru efect maxim, poți folosi un burete mai aspru.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *