Oare să fie banii care contează cel mai mult în viață? Până la un moment dat, se pare că da, însă atunci când primești un semn de la Dumnezeu că trebuie să mai vezi și altceva în jurul tău, situația începe să se schimbe. Așa a gândit și Angelo Mastropietro, un afacerist britanic care, după ce a fost diagnosticat cu scleroză în plăci, a ales să trăiască într-o casă pe care a făcut-o într-o peșteră.

Un om de afaceri a construit o casă într-o peșteră-Iată povestea acestuia.

A avut de ales între carieră și sănătate
În vârstă de 37 de ani, businessman-ul britanic de succes, Angelo Mastropietro a rămas împietrit când medicii i-au pus diagnosticul de scleroză multiplă, maladie cauzată probabil și de stresul permanent și viața agitate pe care a avut-o. Când s-a văzut în situația de a alege între carieră și sănătate, Angelo nu a stat pe gânturi și a părăsit marea sa afacere, hotărât să pună în aplicare marele spu vis, acela de a face o casă într-o peșteră din comitatul Worcestershire.

Și nu orice el de casă, ci una elegantă. În consecință, Angelo a utilizat în interiorul casei doar materiale naturale, dar și tot ce-și poate un om să trăiască bine, adică electricitate, încălzire și chiar Wi-fi. În acest loc mirific, omul de afaceri trăiește ca-n Rai, iar prietenii care îl vizitează spun că-și doresc să aibă șansa să stea măcar câteva zile într-un astfel de apartament.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *