Cum trăiesc milionarii români? Priviți mașinile acestora de sute de mii de euro și vilele care se întind pe o stradă și veți înțelege.

Nu același lucru se întâmplă cu milionarii lumii, care pot supraviețui foarte bine și cu 30 de dolari pe zi. Este cazul lui Steve Mith, fondatorul uneia dintre cele mai mari lanțuri de retail din Marea Britanie.

Povestea acestuia, în rândurile de mai jos.

Zilnic primește de la soție o sumă mică de bani
Deși locuiește împreună cu soția într-un conac cu 13 camere, estimat undeva în jurul sumei de 10 milioane de dolari, Steve Smith spune că primește zilnic de la soție o sumă mică de bani, adică în jur de 20-30 de dolari. Motivul?

Doamna consideră că acesta nu știe să drămuiască bine banii și îl cheltuie pe nimicuri. Steve nu a avut o viață tocmai bună. În copilărie, a înțeles ce înseamnă sărăcia, când desena pe covor împreună cu mama sa, ca să nu se vadă cât de uzat era. De asemenea, pentru a aduce mai mulți bani în casă, el își ajuta tatăl pentru suma de 10 lire sterline, dar băiatul nu cheltuia banii, ci i-a strâns ca să facă propria afacere. Acesta nu a absolvit nici o facultate, iar afacerile le-a făcut învățând de la tatăl său, iar primul magazin l-a avut la 18 ani.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *