Oana Roman și Marius Elisei se destăinuie, chiar în ziua în care împlinesc 5 ani de căsnicie. Într-un interviu acordat recent, cei doi au vorbit deschis despre mariajul în urma căruia a rezultat și o fetiță, făcând referire inclusiv la momente mai puțin plăcute, în care relația le-a fost pusă la grea încercare.

Ce spune Oana Roman despre divorț

Într-un interviu acordat recent, fiica fostului prim-ministru al României, Petre Roman, a comentat zvonurile legate de divorț, făcând referire la un mesaj al soțului său, transmis prin intermediul rețelelor de socializare. Marius ar fi răbufnit pe contul personal de Facebook, sugerând posibila despărțire, după cearta cruntă pe care cei doi au avut-o în seara respectivă, scrie stirimondene.fanatik.ro

„Eu m-am culcat căsătorită și era să mă trezesc divorțată. Aveam sute de telefoane și mesaje a doua zi când m-am trezit, nu știam nimic din ce s-a intamplat” , a povestit Oana Roman, în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, la Pro TV.

Oana Roman organizează nunta bunei sale prietene, Brigitte Sfăt

În cadrul aceluiași interviu, Oana Roman s-a declarat foarte fericită pentru Brigitte Sfăt, care a devenit recent soția cunoscutului om de afaceri Florin Pastramă. Mai mult decât atât, fiica fostului șef al Executivului ajută la organizarea petrecerii ce va avea loc în data 7 iulie, depunând toate eforturile pentru ca Brigitte să aibă parte de nunta mult visată.

„Sunt foarte fericită că a ales să-și facă nuntă într-o locație de care eu mă ocup și eu sunt wedding plannerul acestui eveniment. Sincer o simt altfel pe Brigitte, o simt că e bine, că e mult mai echilibrată. Nu mai este atât de nervoasă. Am făcut degustarea de meniu, e foarte fericită că se căsătorește.” , a mai spus Oana Roman.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *