Eclipsa de soare de pe 2 iulie 2019 se poate laudă că fiind a 12-a eclipsa a secolului 21 și singură eclipsa totală de soare a lui 2019. Mai mult decât atât, spectacolul pe cer nu se termină aici și chiar ne influențează în viață de zi cu zi, explică astrologul Cristina Demetrescu.

Eclipsa de soare totală va fi vizibilă în toată splendoarea ei numai în anumite zone din Chile și Argentina, iar în anumite regiuni din Pacific și America de Sud eclipsa va fi parțială. De asemenea, eclipsa totală de soare va fi vizibilă și din Insulele Pitcairn, iar din Tahiti și Bora Bora va putea fi admirată parțial,potrivit observator.tv

Efectele celor două eclipse se pot simți până la 6 luni de la momentul producerii lor. Așadar, ne putem aștepta la o lună marcată de intensitate emoțională, în care devin foarte importante pentru noi securitatea, siguranța, grijă pe care o primim și pe care o oferim celorlalți, casă, familia, rădăcinile.

Luna Nouă de pe 2 iulie pică la 10 grade în semnul Racului și este totodată și o eclipsa totală de soare. Dacă influență unei Luni Noi, simbol al debutului unui noi ciclu, este resimțită până la 4 săptămâni, aceea a unei eclipse de soare este atât de puternică încât este resimțită chiar și până la 6 luni.

Pe de o parte, vom resimți puternică energia solară sub formă optimismului și a energiei pozitive, la care se adaugă și influență benefică a lui Uranus. Așadar, în perioada următoare, va prima necesitatea de a petrece timp de calitate cu cei dragi, ne vom onora mai mult corpul și starea de sănătate, dar și armonia, pacea și abundență. Se vrea și se va lucra pentru o rezolvare imperioasă a conflictelor de orice fel prin negocieri și diplomație.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *