Una dintre cele mai fatale blonde ale anilor 1970 a ales mai târziu calea Domnului. Care este explicația drumului ales și ce viață ducea aceasta înainte?„Întâlnirea cu Hristos a fost pentru mine uluitoare, zdruncinătoare, devastatoare, ca un cutremur, ca un şoc, ca o bombă nucleară pentru sufletul meu.“

Maica Ecaterina: De la actorie la călugărie

Frumoasa actriță Monica Fermo este acum maica Ecaterina. Una dintre cele mai frumoase și sexy actrițe care au călcat pe scena Teatrului Național din București în jurul anulor 1970, trăiește acum o altă viață. De peste două decenii a dat aplauzele oamenilor pe liniștea de la o mănăstire din Ierusalim. Ea blondă, sexy, extrem de talentată. Monica Fermo ajunsese la finele anilor 1970 una dintre cele mai provocatoare prezențe, scrie fabricatinromania.info

Maica Ecaterina in tinerete

Așa cum mărturisea și aceasta mai târziu “primii mei paşi în viaţă au fost în monstruozitatea patimilor. La 15 ani m-am apucat de fumat, la 17 ani am avut primul amor spiritual şi fizic şi, de acolo, totul s-a derulat cu o viteză extraordinară către hăul de nepătruns cu mintea”. Monica a devenit prin taina botezului Elena, acum este monaha Ecaterina și trăiește într-o chilie de mănăstire din centru cetății. Maica Ecaterina a plecat în anul 1990 în Țara Sfântă cu gândul de a uita de Monica Fermo. Ea s-a rugat încontinuu pentru păcatele sale și pentru liniștea ce avea să vină. Monica Fermo a „dispărut” la vârsta de 32 de ani, în 1986.

Maica Ecaterina, fosta actrita care s-a calugarit

„Am căutat să accentuez plăcerea”

Maica Ecaterina a căutat să ducă totul la extrem în tinerețe, de aceea a încercat tot ce era posibil. „Atunci când mergi la un restaurant şi mănânci o mâncare extraordinară, într-o atmosferă de vis, cu un bărbat superb, cu bani, cu luxul de rigoare şi te duci cu el în dormitor, are loc o acţiune, o iubire… Însă asta se termină!

Totul se termină! Şi cu cât se termină mai repede, cu atât mai repede ajungi la o culme în care vezi că, de fapt, urmează o prăpastie! Că însăşi culmea e o prăpastie! Şi nu ştii unde să te mai duci şi ce să mai faci“ îşi destăinuie experienţele maica Ecaterina.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *