Acestea nu doar că sunt deosebit de frumoase, dar sunt și mai crocante și mai gustoase decât cele obișnuite!

Merele „diamantul negru” provin din soiul Hua Niu, care isi are originile in Noua Zeelanda si mai apoi a fost importat in China, unde a fost plantat in Nyingchi, Tibet. Aici a fost cultivat datorita unui mediu special si tehnologiilor fermierilor locali pentru altoire.

Ele sunt considerate rare, deoarece cresc în zonele muntoase la o altitudine de 3500 m deasupra nivelului mării. Ele trebuie expuse la o cantitate mare de lumină solară și raze ultraviolete.

Merele Black Diamond sunt de culoare violetă închis, au un luciu frumos și o textură plăcută. Pielița fructelor lucește ca un diamant, datorită ei soiul și-a primit și denumirea. Este impresionant faptul că, acest soi nu necesită polenizare, este rezistent la frig și are o protecție naturală împotriva paraziților și insectelor.

Din cauza productiei limitate de mere negre, producatorii chinezi au decis sa transforme merele negre intr-o marfa exclusiva. Acestea sunt in mare parte vandute in pungi cadou a cate 6 sau 8 fructe, care se vand cu 100-150 de dolari. Iar clientii care doresc sa le achizitioneze trebuie sa faca precomanda.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *