Toate femeile vor măcar odată în viață să-și schimbe culoarea părului ba sunt doamne care doresc să facă acest lucru lunar. Pentru ca părul să arate însă impecabil după vopsit, iar dumneavoastră, doamnelor, să nu vă treziți cu fel de fel de probleme, trebuie să știți cum să faceți această operațiune în modul cel mai corect.

Îți vopsești părul singură-Iată câteva sfaturi care vă vor fi de mare ajutor.

Luați o vopsea de păr fără ammoniac
Ideal ar fi, dacă vopseaua pe care o alegeți, fie că vă veți face singură, fie că apelați la ajutorul unei coafeze, să fie fără ammoniac, pentru a vă lăsa părul moale și strălucitor. Dacă părul dumneavoastră are firul mai gros și s-ar putea ca vopseaua fără ammoniac să nu aibă efectul dorit, mergeți neapărat la salon pentru că fetele vor ști ce să facă pentru ca părul vostru să arate impecabil. În altă ordine de idei, e bine să purtați nuanțe care vi se potrivesc.

Cum știți acest lucru? Pur și simplu priviți pe stradă doamne care au culoarea ochilor ca a dumneavoastră să vedeți ce nuanțe de păr au și cât de bine le vine. De asemenea, aveți mereu grijă să folosiți o mască de păr profesională, care trebuie să fie aplicată cel puțin odată pe săptămână. Nu uitați că, odată ce firul de păr începe să se despice, el va trebui tăiat.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *