Simona Halep a revenit în România cu trofeul de la Wimbledon, mai exact o replică mai mică a originalului. Îmbrăcată lejer, într-un costum sport complet alb, Halep a fost întâmpinată de zeci de jurnaliști.

După ce a stat de vorbă cu presa și a oferit primele declarații, Simona s-a urcat pe bancheta din spate a unui bolid de sute de mii de euro, condus chiar de proprietar, Ion Țiriac. Autoturismul face parte din colecția colecția modelelor de lux Rolls Royce Phantom, a celui mai bogat român,relateaza fabricatinromania.info

Mașina roșie din „Colecția Tiriac”, Phantom VII, este primul realizat după ce BMW a achiziționat dreptul de a utiliza numele și sigla Rolls-Royce, în 1998. Din 2003, a fost singurul model produs de Rolls Royce până în 2009, la lansarea lui „Ghost”. Phantom VII a revigorat brandul Rolls Royce ca producător de mașini de lux.

“Îi mulțumesc foarte mult domnului Țiriac pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat și vouă, tuturor, pentru primirea călduroasă. Mă întorc cu drag, de fiecare dată, acasă la mine.

O să mă bucur câteva zile de acest trofeu, apoi o iau de la capăt., Am învățat foarte multe de la Gheorghe Hagi, însă nu am avut nicio legătură directă cu el.

Sper că pentru tânăra generație să fiu o inspirație, să creadă în ei. Nu a fost chiar atât de ușor pe cât a părut, a fost meciul perfect, ziua perfectă , nu m-am gândit la scor, am vrut doar să îmi fac treaba.

Am primit un mesaj, chiar acum, când am atereizat de la Klaus Iohannis, îi mulțumesc foarte mult. De fiecare dată când joc, simt că publicul este cu mine“, a declarat Simona Halep.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *