Carmen Tănase trece prin momente grele. Vedeta a ales să se retragă pentru o vreme din cauza problemelor de sănătate. Actriţa a decis să dedice mai mult timp sănătăţii sale şi să meargă la medic pentru a vedea ce se întâmplă cu ea, pentru că începuse să se simtă rău.

Cunoscuta actriță a dezvăluit în cadrul unui interviu TV că a avut probleme cu spatele, iar din acest motiv nu mai putea merge. Mai mult decât, Carmen Tănase a anunțat că un picior îi amorțise.

„Răgazul acesta l-am folosit să-mi fac toate investigaţiile medicale. Este un cerc vicios programatul la medic. Am profitat de răgazul acesta, mi-am făcut şi eu controale, mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia. Dar mai am. Am învăţat că trebuie să am grijă”, a spus Carmen Tănase în cadrul interviului TV.

Carmen Tanase, dezvaluiri cutremuratoare: „A existat un monstru in viata mea”

Carmen Tanase se declara impotriva curentului #metoo.

Actrita le-a criticat pe colegele sale de breasla de peste Ocean pentru decizia de a aparea la Globurile de Aur de anul acesta in tinute negre, impotriva hartuirii sexuale.

„Eu sunt împotriva curentului #metoo, mi se pare o mare prostie şi ştiu şi de unde a început, e o răzbunare politică. Nu o luăm ….că e mult de spus. Aşa cred eu, în orice caz. Ce m-a amuzat foarte tare, da ,cred că Catherine Deneuve are dreptate, dar ce m-a amuzat foarte tare la Globurile de Aur, dacă ai văzut, au venit toate îmbrăcate în negru, c-au zis ca e şmecherie, ţinem doliu pentru victimele abuzului sexual, dar ele erau îmbrăcate în negru dar ţâţele erau p -afara. Adică aveau decolteuri d-alea cu ţâţoaiele p-afara date cu silicon. E o ipocrizie mult prea mare în lumea asta şi deja e amuzantă, ştii…”, a spus Carmen Tanase intr-un interviu pentru mediafax si gandul.info.
Carmen Tanase a fost intrebata si daca a existat vreodata un monstru in viata ei. A raspuns afirmativ, dar a refuzat sa comenteze. „Da! Si atat!!!”, a spus Carmen Tanase.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *