Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt doi părinți fericiți, alături de cele două fetițe și se pregătesc de un eveniment important în viața lor, cununia religioasă și botezul mezinei Iris. Recent, prezentatoarea a făcut publică o imagine, care a stârns mii de like-uri pe Facebook, scrie fabricatinromania.info

În fotografie apare întreaga întreaga familie, Gabriela, Tavi și cele două fetițe. Pentru că este un tablou de familie, bruneta a pus-o pe Facebook fotografie de copertă. “Superbi, superbi! Fiti binecuvantati de bunul Dumnezeu! 🙏😇😇❤❤🌹🌹🌹/ Ce frumoși sunteți. Să vă de-a Dumnezeu sănătate și fericire. Pupici/ Minunați și fericiți!!!!🥰mereu împreună să vă aveți!!!🥰🥰🥰🥰

Sunteți o familie minunata, Dumnezeu sa va binecuvanteze cu tot ce aveți nevoie!/ Sunteti frumosi va potriviti semanati amandoi iar copiii sunt superbi sa fiti sanatosi si fericiti/ Super familie, super foto de copertă! Vă pup și Vă îndrăgesc! Creștere prințeselor, fericire dar mai ales sănătate!/ V-ați trezit cu copii mari. Doamne cum trece timpul! Sa va trăiască!“, sunt doar câteva dintre comentariile primite la imagine.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se căsătoresc religios la sfârșitul verii

Devenită mămică pentru a doua oară la mijlocul lui martie, Gabriela Cristea este pregătită să îmbrace rochia de mireasă la sfârșitul acestei veri. Despre ziua în care ea și Tavi Clonda își vor jura credință în fața lui Dumnezeu, vedeta a dezvăluit că vor avea alături de ei maximum 20 de persoane, pentru că acest frumos eveniment și-l doresc doar pentru ei. “O să fie o cununie intimă, cu oamenii foarte apropiați, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi. Victoria va fi domnișoară de onoare”, a declarat Gabriela Cristea în timpul unui interviu.

Aflată în concediu de maternitate, cunoscuta prezentatoare face tot ce îi stă în putință să iasă totul perfect în ziua cea mare. Unul dintre obiectivele sale este acela de a topi câteva dintre kilogramele în plus, motiv pentru care urmează o dietă drastică. “Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu…Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic.

Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii online “Cristina Şişcanu Show”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *