În 1986, filmul Top Gun făcea staruri din actorii Kelly McGillis și Tom Cruise peste noapte. Din păcate însă. 33 de ani mai târziu, spre deosebire de partenerul ei cu doar patru ani mai tânăr, care încă este un tip sexy, Kelly McGillis este de nerecunoscut. Iată cum arată faimoasa actriță la 61 de ani!

Nu există persoană care și-a trăit adolescența și tinerețea în anii 1980 care să nu fi văzut filmul Top Gun, povestea romantică dintre pilotul de avioane de vânătoare Maverick (Tom Cruise) și instructoarea de zbor Charlotte „Charlie” Blackwood, amândoi tineri, talentați, frumoși și extrem de sexy, așadar putem spune fără să greșim că acesta este filmul care i-a consacrat pe amândoi,scrie viva.ro

Dacă Tom Cruise a rămas în continuare pe firmament și acum este unul dintre cel mai bine plătiți actori de la Hollywood, colega lui de platou Kelly McGillis nu a mai făcut senzație, chiar dacă ulterior a jucat în thrillerul Witness, alături de Harrison Ford, sau în filmul Acuzatul, câștigător de Oscar. Pe măsură ce a trecut timpul, actrița s-a mulțumit cu roluri în filme de categoria B și cu apariții episodice în show-uri de televiziune sau în seriale, iar la începutul anilor 2000, Kelly McGillis a început să joace în piese de teatru, unul dintre rolurile de referință fiind cel al lui Lady Macbeth din piesa Macbeth, iar din 2016 predă lecții de actorie la Meisner Acting Conservatory.

Viața persoanlă a lui Kelly McGillis a fost una extrem de plină, cu trei mariaje, dintre care unul cu o femeie, și perioade de descoperire a sinelui… Actrița a știut în sufletul ei că este homosexuală, dar a avut nevoie de câteva decenii pentru a accepta acest lucru. „Eram îndrăgostită nebunește de el, dar în interiorul meu știam că nu acesta era adevărul, spunea actrița”, într-un interviu pentru New York Times, despre soțul ei, Fred Tillman, alături de care a crescut două fiice și de care a divorțat în anul 2002.

Într-un interviu din 2009, întrebată dacă își caută partener/ă de viață, a recunoscut că a terminat cu bărbații. Acela a fost momentul în care și-a recunoscut în public orientarea gay, în perioada respectivă actrița fiind implicată într-o relație cu cu fosta ei angajată Melanie Leis, legătură care a durat un deceniu și care s-a materializat într-o căsătorie civilă. Cele două au divorțat însă în 2013.

La 61 de ani, Kelly McGillis arată de 71!
În 2011, Kelly McGillis locuia în New Jersey, alături de partenera ei de viață din acea perioadă, Melanie Leis, pe care actrița a cunoscut-o în barul din Florida pe care îl deținea împreună cu fostul ei soț, iar în viața ei își făcuseră loc alcoolul și drogurile… „Eu și Melanie obișnuiam să consumăm droguri împreună. Eu am intrat prima la reabilitare, iar ea m-a urmat trei luni mai târziu”, a povestit actrița pentru New York Daily News.

Din păcate, viața agitată pe care a dus-o actrița, marcată de abuzul de substanțe interzise, a lăsat urme asupra chipului și a trupului ei, la ora actuală, Kelly McGillis fiind de nerecunoscut. Nimic din frumusețea și sex-appeal-ul de altădată ale actriței nu se întrevede pe fața brăzdată de riduri, iar părul alb, aspectul neîngrijit și kilogramele în plus îi dau un aspect de… mămăiță. Asta în timp ce Tom Cruise, fostul ei partener din Top Gun, încă primește roluri de june prim și este un sex simbol la Hollywood…


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *