Anotimpul tău preferat îți aduce numai motive de bucurie. Fructe dulci și colorate, seri petrecute cu prietenele cele mai bune și vacanțe de neuitat, alături de persoana iubită.

Vara este anotimpul cel mai bun pentru a-ți etala frumusețea naturală, dar tot ea îți scoate în cale provocări pentru care trebuie să ai un as în mânecă. Iată cum poți să rămâi zâmbitoare și la peste 30 de grade Celsius.

Folosește uscătorul de păr cu zgârcenie
Știi bine că părul tău nu face casă bună cu temperaturile mari ale verii. Dacă dușurile fierbinți sunt total nerecomandate, clătirea trebuie făcută cu apă rece, fără nicio reținere. Mai mult, uscătorul de păr nu trebuie folosit pentru mai mult de 2-3 minute, chiar dacă ai putea simți că nu este suficient. De fapt, prin acțiunea lui, uscătorul distruge firele de păr delicate și afectează în profunzime structura celor sănătoase,scrie divahair.ro

Fii propriul tău make-up artist
Chiar și cea mai bună trusă de machiaj pe care ți-ai putea-o alcătui ar fi incompletă fără un set de pensule si aplicatoare. La fel de importantă precum calitatea fardurilor este cea a ustensilelor folosite pentru realizarea unui make-up de durată. Cu o diversitate impresionantă de forme și dimensiuni, pensulele tale te vor ajuta să obții numeroase stiluri de machiaj. Ușor de spălat și gata de refolosit imediat după uscare, aceste ustensile pentru machiat îți lasă mai mult timp pentru plăcerile verii, fără să mai pierzi timpul cu programări la salon.

Scapă de tenul lucios
S-o recunoaștem deschis, tenul tău este afectat de venirea anotimpului cald, iar asta se vede. Pentru început, renunță la fondul de ten care îți închide porii și care provoacă transpirație în exces. Alege în locul acestuia o cremă hidratantă colorată, poate chiar una cu factor de protecție ridicat, și poartă la tine un spray cu apă termală sau o loțiune tonică fără alcool. Nu uita de morcovi, pepene roșu și spanac, alimente care încetinesc secreția de sebum.

Răsfață-ți picioarele
Niciodată nu ajungi acasă cu picioarele mai umflate decât pe timpul verii, dar ai la dispoziție în orice moment un tratament pe cât de simplu, pe atât de eficace. Masează-ți picioarele cu un jet de apă rece, sub duș, de la călcâi până la genunchi, străbătând pulpa. Astfel vei stimula elasticitatea capilarelor, iar după ce te vei șterge continuă cu un masaj din mișcări circulare și chiar cu mici ciupituri delicate.

Asortează-te cu anotimpul
Scoate din garderobă tot ce este mai colorat și te prinde mai bine: ținute vaporoase, care te protejează de căldură, în tonuri curajoase de violet, verde, albastru și turcoaz. Când te simți și ai o atitudine degajată, optimismul tău se vede și la exterior. Vrei să obții un look și mai fresh? Renunță la ruj și hidratează-ți buzele cu un gloss.

Vara va fi mereu în tendințe, iar dragostea ta față de acest anotimp nu are sfârșit. Ponturile de mai sus și cheful tău de viață sunt cea mai bună rețetă pentru un sezon estival de neuitat.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *