Viața orașului este atât de istovitoare, încât practic nu mai avem timp pentru noi înșine, iar între timp, procesul de îmbătrânire nu se oprește nici măcar un minut. Este important să acordăm atenție semnalelor din propriul corp, în timp, care pot vorbi despre probleme grave pe care corpul nostru este dificil să le facă față singur.

Vom vorbi despre semnele îmbătrânirii pentru a te ajuta să ai grijă de tine la timp.

 

 

Roșeață permanentă a ochilor

Desigur, fiecaruia dintre noi, ni se înroșesc periodic ochii din cauza unei reacții alergice sau din cauza unei șederi îndelungate la computer, dar aici vorbim despre roșeața cronică, care poate indica evoluția bolilor legate de vârstă, de exemplu, osteoartrita.

Persoanelor a căror vârstă necesită deja o atenție sporită asupra sănătății lor sunt sfătuiți să urmeze o dietă și să evite supraîncărcările hepatice, ceea ce va ajuta dacă nu se va opri, apoi va încetini cu siguranță procesele distructive.

 

 

Pleoape atârnate

Pentru multe persoane, pleoapele atârnate sunt doar o caracteristică a structurii feței, dar dacă nu ați mai remarcat această caracteristică a feței înainte, asigurați-vă că aflați care este problema, este posibil să fie nevoie să consultați un specialist.

Foarte des, problemele cu pielea – aspectul acesteia, scăderea tonului – pot indica și un stil de viață necorespunzător, de exemplu, sunteți un iubitor de fast-food sau preferați să petreceți seri cu un pahar de vin. Evitați alimentele periculoase și adăugați mai multe fructe de pădure și fructe în dieta dvs.

Pielea ofilită și ridurile

S-ar părea că fiecare persoană are un proces atât de neplăcut ca pierderea tonusului pielii. Da, dar nu la 20 de ani. Puteți utiliza instrumente la modă, dar acest lucru nu va deghiza decât problema și nu o va rezolva. Consultați un dermatolog care vă va ajusta „zonele cu probleme” din stilul dvs. de viață, dar va efectua și procedurile necesare.

Stresul este tovarășul tău constant

Niciunul dintre motive nu poate justifica stresul cronic. În orice caz, este necesar să se combată, deoarece este unul dintre cei mai distructivi factori care afectează psihicul, slăbește sistemul imunitar. Când vă faceți griji, glandele suprarenale încep să producă prea mult cortizol, care vă „otrăvește” starea.

Amintiți-vă că este imposibil să opriți îmbătrânirea, dar o putem amâna cu putera mintii si a a unui stil de viata sanatos.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *