Departamentul de Transport al Statelor Unite a emis o declarație în care a declarat că caii în miniatură vor fi permisi la bordul aeronavelor, precum pisicile și câinii.

În conformitate cu noile recomandări ale americani, caii în miniatură sunt permisi pe avioane ca animale de companie pentru sprijin emoțional, precum pisicile și câinii.

Recent, a avut loc o dezbatere în țară cu privire la care dintre animale sa fie permise la bordul zborurilor comerciale.

 

Pasageri de lux

Departamentul de Transport al SUA a declarat într-o declarație că funcționarii publici vor depune eforturi pentru a se asigura că cele mai frecvente utilizate animale de companie (câini, pisici și cai în miniatură) sunt preluate la bord fără obstacole. Cu toate acestea, companiile aeriene individuale au încă dreptul de a determina care animale sunt permise la bord ca animale de companie și câte dintre ele pot călători cu pasagerul.

 

De exemplu, American Airlines vă permite doar să urcați o pisică, un câine sau un cal în miniatură ca animal pentru sprijin emoțional. Frontier Airlines permite doar pisici și câini, ceea ce este în conformitate cu politica gigantică a costurilor mici din sud-vest.

În trecut, pasagerii au încercat deja să călătorească cu animale precum veverițe, păuni și curcani.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *