Gigi Becali continuă donațiile! Omul de afaceri a fost la mânăstire și a făcut din nou donații: ”La noi o să treacă, noi avem Liturghia”.

Finanțatorul FCSB a dezvăluit că a donat măști la spitalele din Craiova, Caracal și Pitești. Totodată, pe drum, Gigi Becali s-a oprit și la o mânăstire pentru a se ruga pentru întreg neamul românesc.

”Am fost și la Craiova, și la Caracal, și la Pitești. Am dat măști și materiale. Am fost la mănăstire să mă rog. La noi o să treacă, noi avem Liturghia”, a declarat Becali pentru Digi Sport.

Becali a comentat și faptul că Ministrul Sănătății, Victor Costache, și-a dat demisia și consideră că acest lucru era normal.

”Foarte bine că și-a dat demisia. Păi cum, să nu fie măști în spitale, cum să nu fie doctorii protejați? Cum să vorbești așa aiurea? Foarte bine că și-a dat demisia. Nu e normal să nu ai măști, să nu ai mănuși. Cum e posibil așa ceva?”, a mai spus Becali.

Gigi Becali, apel la oamenii cu bani din România

Gigi Becali a ajutat mai multe spitale din România în timpul pandemiei de COVID-19 și a făcut apel la oamenii cu bani din România să facă la fel.

”Eu nu o să mă opresc deloc aici cu donațiile și voi ajuta cât pot eu de mult. Pot să fiu atacat pentru ceea ce fac, dar eu o fac doar din dragoste pentru poporul meu.

Suntem și în Postul Paștelui și mai bine ne-am da mâna toți oamenii cu bani din România și am ajuta spitalele”, era apelul pe care Becali-l făcea în urmă cu o săptămână.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *