Zilele trecute am publicat scrisoarea deschisă a unui preot către secretarul de stat Raed Arafat. Părintele Andrei Roșca făcea o comparație credibilă între lucrarea preotului ca salvator de suflet și cea a asistenților Smurd, ce intervin, în cazuri dificile, pentru salvarea trupurilor.

Prin această scrisoare părintele cerea deschiderea din nou a bisericilor. Scrisoarea a ajuns la secretarul de stat Raed Arafat și chiar l-a sensibilizat.

Conform părintelui Roșca, Raed Arafat a sunat și în urma unei discuții a promis că va căuta o soluție ca oamenii să participe cel puțin la Slujba Învierii Domnului, de Sfintele Paști. Ce a scris părintele:

„Rugăciunea aduce răspunsuri!

Am reușit să vorbesc azi dimineața cu domnul secretar de stat, dr. Raed Arafat. Mi-a multumit pentru îndrăzneală, m-a ascultat și mi-a promis că va discuta cu ceilalți colegi ca măcar de Înviere, cu reguli, să fim împreună în curtea Bisericii, cântând “Hristos a înviat!”

Am spus acestea ca să ne umplem de mai multă speranță și să ne rugăm mai fierbinte pentru o minune! Doamne miluiește! Înapoi la rugăciune!”


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *