Marcel Vela a declarat ca la sediul Primariei Patrauti, aflata in zona de carantina din Suceava, s-au descoperit 102 adeverinţe eliberate de primar care ar atesta ca oamenii care vor sa plece la munca in Germania sunt sanatosi.

Pe numele primarului a fost deschis dosar penal, a anuntat ministrul de Interne la Antena 3.

In plus, dupa ce 30 de localnici au iesit deja pe jos, evitand filtrele din zona carantinata, iar altii le-ar putea urma exemplu, ministrul Vela a precizat ca zona carantinata din Suceava va fi supravegheata inclusive cu drona, numarul fortelor de ordine fiind suplimentat.

Oamenii care au plecat din Patrauti au ajuns apoi la Cluj, pentru a pleca cu avionul in strainatate, la munca.

Au mers cu autocarul la Cluj

Marcel Vela spune ca sucevenii au iesit din comuna pe jos, evitand filtrul constituit pe DN 2, dupa care au fost preluati de microbuze, care i-au transportat pana la Gura Humorului, unde s-au imbarcat intr-un autocar care i-a dus apoi la Cluj.

„In momentul de fata se fac cercetari si la sediul primariei din Patrauti, unde am gasit 102 adeverinte eliberate de primar. La 86 am gasit doar duplicatul, iar la 16 dublul exemplar. Fac acest anunt si pentru alti primari din zona carantinata ca edilul din Patrauti are dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor”, a afirmat Marcel Vela, potrivit stirileprotv.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *