Un sucevean aflat la cules de sparanghel in Germania si-a gasit sfarsitul in cursul zilei de sambata. Nicolae Bahan avea doar 54 de ani, era din Solca si se afla la o ferma situata la circa 40 de km de Freiburg de aproximativ trei saptamani. Barbatul era in Germania impreuna cu sotia, iar decesul s-a inregistrat sambata, 11 aprilie.

Silvia Bahan, sotia barbatului, a declarat ca asteapta ca medicii legisti germani sa-i spuna concluziile in ceea ce priveste decesul.

”In Germania nu se lucreaza pentru ca e Pastele. Marti mi s-a spus ca voi sti cauzele decesului, dar eu cred ca e vorba de inima. Acum mi s-a spus sa stau in camera si sa nu merg la munca. Am vorbit cu o firma din Arbore si a spus ca se va ocupa cu repatrierea pentru ca noi vrem sa-l ingropam acasa. Si firma unde am lucrat cu sotul a promis ca ne ajuta cu repatrierea”, a marturisit Silvia Bahan.

Intrebata daca sotul era suspect de imbolnavire cu noul coronavirus, femeia a negat acest aspect si a precizat ca acesta nu a prezentat simptome, cum nici ea nu are vreo problema medicala, scrie monitorulsv.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *