Cunoscutul jurnalist, Romulus Cristea a murit la varsta de 56 de ani dupa ce a suferit un atatc atac de cord.

Decesul jurnalistului a fost anuntat ieri, pe 28 aprilie. Boala nu iarta pe nimeni, pacat, avea doar 56 de ani. Romulus a lucrat pentru publicatii precum Dreptatea, Cotidianul, Epoca, Viitorul, Romania Libera, PrintMagazin si Agrointel.

Jurnalistul a scris si cateva carti despre Revolutia din 1989 si despre revolta care a avut loc in Piata Universitatii, in 1990. Cea mai lunga perioada ca jurnalist, a fost la Romania Libera, din 1992 pana in 2013. A mai fost si membru in consiliul de conducere al asociatiei “21 Decembrie” din Bucuresti, pina in 2009, cand a fost dat afara.

Romulus Cristea a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, dupa care si-a continuat studiile la Academia Nationala de Informatii, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Facultatea de Stiinte Economice si Facultatea de Drept.

Romulus a fost un om si un ziarist cinstit. N-a facut compromisuri cu meseria, a terminat mai multe facultati si si-a vazut de slujba de jurnalist pana in ultima clipa.

Dumnezeu sa-l odihneasca!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *