După ce au fost la un pas de despărțire, Ilie Năstase și Ioana Simion au șters cu buretele toate momentele neplăcute din ultima perioadă și au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

Ba chiar se pregătesc să întâmpine un nou membru în familia lor, mai ales că fostul mare tenismen își dorește să devină din nou tată la 73 de ani, iar bruneta visează deja cu ochii deschiși la o fetiță.

Până atunci, însă, pentru ca totul să decurgă ca la carte, plănuiesc încă o nuntă ca în povești. Într-un interviu acordat recent, cei doi soți au vorbit deschis despre relația lor, dezvăluind chiar și modul în care au reușit să treacă peste toate tensiunile care îi aduseseră în pragul divorțului.

Ilie Năstase și Ioana Simion își doresc să aibă un copil
„Când am mers să îmi cumpăr rochia, mi-a spus că vrea el să îmi iau două. Le-am luat și mi-a zis că atunci când o să plecăm în Turcia, să îmbrac acea rochie, să facem și a șasea nuntă. După aceea, cadou de nuntă mi-a oferit un teren, pentru căsuța mea.

Nu a fost deloc ieftin, a făcut sacrificii pentru acel teren. Știa că îmi doresc foarte mult un teren la malul mării, unde să îmi fac o căsuță după sufletul meu”, a dezvăluit Ioana Simion pentru Antena Stars, moment în care Nasty nu s-a mai putut abține și a aruncat bomba: „Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat”, i-a transmis acesta frumoasei sale soții.

Cât despre momentul în care a acceptat să renunțe la divorț și să meargă în fața altarului, Ioana Simion își amintește, vizibil emoționată, că Ilie a fost de acord să pună capăt căsniciei, cu condiția ca bruneta să-i îndeplinească o singură dorință, aceea de a îmbrăca rochia de mireasă.

„La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu.

Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng.

 

Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a dezvăluit Ioana Simion. Dar de ce a vrut Ilie Năstase să se însoare, știind că urma să divorțeze? Ei bine, a explicat chiar el:

„Știu că ea nu s-a căsătorit prima dată în rochie de mireasă și că își dorea foarte mult acest lucru. După ce am cucerit-o, am renunțat la divorț”, a spus fostul mare tenismen român pentru sursa citată. Acum, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și plănuiesc să își mărească familia cu un nou membru.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *