Cel puțin 83 de persoane au fost ucise de fulgere în statul Bihar din India, joi, transmite guvernul regiunii din Nord-Est.

Conform CNN, departamentul pentru situații de urgență a anunțat că districtul Gopalganj a fost cel mai afectat, cu 13 persoane ucise de fulger. Restul morților au fost înregistrate în 22 de zone separate ale statului.

Toate morțile au fost înregistrat joi. Familiile care și-au pierdut persoanele dragi vor primi suma standard de 5.300 dolari.

Inundaţiile provocate de ploile masive începute vineri în nordul Indiei au provocat decesul a peste 100 de persoane din statele indiene Bihar şi Uttar Pradesh, relatează site-ul postului BBC.

Ploile abundente care au început vineri în nordul Indiei, generând inundaţii masive în statele Bihar şi Uttar Pradesh, au provocat moartea a peste 100 de persoane şi numeroase pagube materiale.

Traficul feroviar şi cel rutier, alături de serviciile de sănătate, educaţie şi de electricitate au fost afectate şi sistate în ambele state, conform declaraţiilor făcute de autorităţile locale.

În statul Uttar Pradesh bilanţul deceselor este de 93 de persoane, în vreme ce în statul Bihar acesta este de 29 de persoane, conform estimărilor realizate de autorităţile locale responsabile de gestionarea dezastrelor naturale.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *