Andrei, un șofer român de TIR, stă de 15 zile în camion, pe marginea unei șosele din Franța. Camionul s-a defectat, a fost reparat, dar a picat iar și nimeni n-a mai venit să facă ceva.

Andrei stă de două săptămâni în cabină

Șoferul român așteaptă să vină cineva să îi ia camionul.
De pe 9 iunie el a fost lăsat de izbeliște.
Șoferul romn a stat inițial 36 de ore cu TIR-ul defect, o echipă a venit să-l repare, dar apoi a mers doar câțiva km și s-a oprit iar. Povestea românului, pe scurt, a fost spusă de Midi Libre.

Marți, pe 9 iunie, în jurul orei 12:00, TIR-ul condus de Andrei (acesta este numele de pe plăcuța din parbrizul cabinei) s-a oprit în mijlocul șoselei, spre Castres, în Franța. A doua zi de dimineață o dubă de asistență a firmei angajatoare, din România, a venit la locul unde era blocat camionul lui Andrei, care ocupa un sens de mers.

A durat 36 de ore până când mașina a fost reparată și românul a putut pleca la drum din nou. Era 11 iunie. Numai că, după câțiva kilometri, camion s-a defectat din nou. Scotea fum gros și Andrei a tras într-un refugiu de pe marginea drumului, pe D612, la 2 km de Saint-Pons-de- Thomières.

Pe 11 iunie, o echipă de mecanici au venit și l-au ajutat pe Andrei, dar camionul a cedat după reparații

Camionul e încă acolo, scrie sursa citată, care l-a fotografiat miercuri seara. Și Andrei, în cabină, așteaptă ca cineva să vină să-l ajute. Oamenii au avut grijă de el, chair dacă vorbește prost limba, dar nu poate părăsi TIR-ul, care e înmatriculat în Cluj, iar firma care l-a angajat se pare că l-a lăsat baltă.
Sursa observatornews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *