Un fost apropiat al lui Vladimir Putin a publicat poze cu presupusele fiice ale președintelui Rusiei, scrie The Moscow Times.

Din descrierea pozele reiese că au fost realizate în anii 2000, iar fetele sunt identificate drept ”Katerina și Mariya Putina”.

Mai multe publicații din Rusia au scris că fetele din pozele publicate pe site-ul pugachevsergei.com sunt fiicele lui Putin.

 

Potrivit acestor surse, Katerina poartă acum numele de familie Tikhonova, iar pe Maria o mai cheamă și Vorontsova.

Maria este medic endocrinolog, iar Katerina se ocupă de proiecte pe bază de fonduri publice și participă la concursuri de rock’n’roll.

Divorțat în 2013, Putin a evitat întrebările legate de fiicele sale. Nici acestea nu au confirmat relația cu președintele Rusiei.

În vârstă de 57 de ani, Sergei Pugachev este un magnat care a fost considerat ”bancherul lui Putin”. Despre el s-a spus că l-a ajutat pe Putin să devină președinte în 1999.

Pugachev a devenit cetățean francez în 2009 și a părăsit Rusia doi ani mai târziu, după ce a devenit un rival al regimului de la Kremlin.

Pugachev i-a declarat jurnalistului Marc Bennetts că pozele sunt pe site-ul lui de ani de zile, dar nimeni nu le-a acordat atenție până acum.
Sursa stirileprotv


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *