Fostul antrenor Ionuț Popa a murit în această dimineață, la vârsta de 67 de ani. Carismaticul tehnician se confrunta de mai bine de un an cu grave probleme de sănătate, iar din 9 iunie se afla internat în spital după ce suferise un stop cardio-respirator.

A fost în comă în toată această perioadă, dar cu toate eforturile medicilor nu a mai putut fi salvat.

Anul trecut, lui IonuțPopa i-a fost descoperită o tumoare la cap, din această cauză fiind nevoit să renunțe la antrenorat. Tehnicianul se resemnase deja cu situația și a oferit unele declarații absolut șocante, în care spunea că nu mai are nicio speranță. „Mă simt ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate, medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate” spunea el la începutul anului 2020.

De-a lungul carierei, Ionuț Popa le-a antrenat pe UTA, Politehnica Iași, Jiul Petroșani, FC Bihor, CS Mioveni sau ACS Poli Timișoara.

La puțin timp după aflarea tragicei vești, clubul UTA Arad, ultimul la care activat Ionuț Popa, a postat un mesaj pe contul oficial de Facebook.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *