De curand, Oana Roman a postat prima fotografie facuta la piscina, dupa ce a slabit foarte multe kilograma. Vedeta arata din ce in ce mai bine si acest lucru se vede in fotografiile postate pe retelele de socializare.

”Perfect day. La cea mai frumoasa si eleganta piscina la care am fost vreodata in Romania”, este mesajul scris de vedeta la fotografia postata pe o retea de socializare.

Fotografia a strans peste 3.000 de reactii intr-o perioada foarte scurta

In luna februarie, Oana Roman spunea ca a slabit cu ajutorul unei diete pe care si-a inventat-o singura. Potrivit vedetei, kilogramele au inceput sa dispara dupa ce a inceput sa manance orice, dar in cantitati foarte de mici. O jumatate de covrig dimineata sau un fruct, o ciorba la pranz, iar seara, de cele mai multe ori, nimic.

“Noiembrie versus Februarie. Rezultatele sunt vizibile! Slabire cu proceduri de remodelare corporala. Dieta dar nu draconica! Minus 10 cm in solduri si minus 8 in talie si minus 8-10 kg. Si asta e doar inceputul”, a scris Oana Roman pe pagina de Facebook.

Desi, la un moment dat, Oana Roman si Marius Elisei au fost aproape de o intens mediatizata despartire, chiar Oana transmitand un mesaj clar in acest sens – fara a pronunta, totusi, cuvintul ”divort” -, pandemia de coronavirus i-a gasit pe amandoi impreuna


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *