Românca Nicoleta Mareș s-a născut în România în anul 1896, a trecut peste revoluție, 2 războaie mondiale, regimul comunist și o duzină de conducători. În Cartea recordurilor României este înregistrată drept cel mai bătrân om din lume din prezent, pe 20 martie bunica a făcut 120 de ani.

Nicoleta i-a petrecut pe cealaltă lume pe toți amicii de-o seamă, dar și pe mulți din copiii acestora.

În fiecare an, doctorii repetă aceeași frază: ”Ești sănătoasă tun.”.

Trăind o viață atât de lungă, Nicoleta își părăsea foarte rar comuna, chiar dacă copiii au chemat-o în repetate rânduri să locuiască în oraș, ea a refuzat. ”Este la o vârstă înaintată”- gândeau copiii. Dar longeviva se simțea excelent.

Nicoleta Mareș locuiește într-o casă mare de lemn pe care o construise răposatul eo soț. Bătrânica are grijă de casă. Mai are și un lot de teren la care muncește în fiecare an. În afară de aceasta are și animale: vacă, câteva capre și găini. Bătrâna are puteri pentru toate.

I-am făcut o vizită ca să-i luăm un interviu și să aflăm principalul secret al său – cum să trăiești o viață lungă și să nu bolești. Așezați la masă, ne dăm seama că Nicoleta are o mulțime de griji pe lângă noi. N-am vrea să-i furăm prea mult timp cu întrebările noastre, trecem imediat la motivul pentru care am venit.

– Nicoleta, ai trăit o viață atât de lungă. Mai lungă decât oricare alt om. Cum ți-a reușit?

– Am spus-o tuturor (jurnaliștii o vizitează des pe bătrână). E vorba de vase sanguine curate. Aceasta am învățat-o de la Paul înainte de război. Paul trăia în satul nostru și era vraci. Toată comuna venea l-a el să se lecuiască, veneau și de prin alte localități. La război a fost luat să tămăduiască soldații și n-a mai revenit. Pe atunci eram vecini.

În fiecare seară ne adunam la moviliță. Discutam. El ne povestea cum să vindecăm diferite boli. Sora mea avea mari probleme de sănătate. Părinții i-au tratat vasele și a început să se vindece. De atunci, ne-am dat seama că vasele sanguine sunt principalul lucru care trebuie monitorizat. Anume de atunci am început să avem grijă de ele. Din nefericire, părinții mei au avut o moarte tragică în 1987. Dar sora mea a fost și ea o longevivă, doar că a trăit mai puțin ca mine. A murit la vârsta de 95 ani. Așa i-am învățat și pe copiii mei. să aibă grijă de sistemul vascular.

Secretul este acela că trebuie curățate regulat. Dar nimeni n-o face și iată de ce trăiesc puțin. Aceasta îi privește îndeosebi pe bătrânii de la orașe. Aceștia obișnuiesc să ia câte un pumn de pastile, cu gândul că-i vor ajuta. Am fost tare surprinsă de toate astea când i-am făcut o vizită nepoatei mele la oraș. La 60 de ani, absolut toată lumea e bolnavă. Deci, cum îi ajută pastilele? Nu sunt decât niște chimicale. Dar dacă și-ar curăța vasele, ar fi sănătoși și activi ca mine.

– Nicoleta, ce părere ai, dacă o persoană bolnavă va începe să-și curețe vasele, va trăi o viață mai lungă?

– Sigur că da! De ce nu? Judecați. Prin vase curge sângele- hrană pentru toate organele. Cu cât hrana este mai bună, cu atât organele sunt mai sănătoase. Dar vasele se murdăresc în timp. Sângele conține impurități și diferite substanțe nedigerabile care se depun pe pereți. Pur și simplu nu au încotro. În rezultat, vasele se murdăresc asemeni unor țevi ruginite. Sângele nu mai circulă spre organele interne. Ele suferă de foame și se îmbolnăvesc. Rinichii, stomacul, ficatul și vezica urinară suferă de circulația deficitară. Chiar și capul. Imaginează-ți ce se va întâmpla dacă voi înceta să-mi hrănesc vaca? Se va îmbolnăvi imediat!

Atunci când circulația se ameliorează, organele se vindecă. Nu pot afirma că acești pacienți vor trăi la fel de mult ca și mine, cu siguranță durata vieții se va lungi. Cu 2-3 ani sau chiar 10. Așa se tratau oamenii înainte, atunci când nu existau pastile și toți erau sănătoși.

Îmi amintesc o întâmplare: am primit o scrisoare de la o femeie. Soțul ei se chinuia de hipertensiune. A făcut câteva crize de preinfarct. Doctorii spuneau că nu mai are mult de trăit. Să-și pregătească loc la cimitir. Deci, mi-a scris ca să-mi ceară sfatul. Să-i împărtășesc secretul cunoscut de mine. L-am sfătuit să-și curețe vasele. Alte secrete nu cunosc. De atunci au trecut mai mult de 10 ani. Bărbatul e viu, sănătos și a uitat de hipertensiune.Au început să-și curețe vasele toată familia. Și în fiecare an primesc de la ei felicitări de ziua mea. Am multe întâmplări de acest gen.

Jurnaliștii m-au întrebat de multe ori despre asta și le-am răspuns mereu care-i secretul. Dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Zadarnic! Dacă curățați vasele, puteți trăi mai mulți ani și cel mai important să fiți sănătoși! La urma urmei, să fii bolnav mult timp, nu este plăcut.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), murdăria din vase provoacă până la 93% din boli: de la boli ale tractului gastro-intestinal până la deficiențe de vedere

– Cum vă curățați vasele? Independent? Ați putea să împărtășiți rețeta pentru cititorii noștri?

– Înainte le curățam singură. Pregăteam în acest scop ierburi. Înainte aveam mai multe puteri. Cutreieram pădurile și dealurile, uscam ierburile și apoi le pregăteam. Curățam vasele de 2 ori pe an. Mai des nu e necesar, deoarece acestea nu reușesc să se murdărească. Dar acum nu mai strâng ierburi. Ele se culeg doar în perioade anumite. Și am prea multe griji.

De 15 ani nu mai practic acest lucru. Fiica mai mare trăiește în Germania, îmi comandă produsul pe care-l primesc prin poștă la preț redus. La acest moment îmi curăța vasele cu el. Rodica, poștărița noastră, mi-l aduce direct acasă. Acest produs este chiar mai eficient decât ierburile. Dar nici puteri nu mai am la fel ca înainte ca să le culeg. Sunt sănătoasă, dar vârsta se face simțită. Poți frâna bătrânețea, dar nu o poți opri.

– Ce denumire are acest produs?

– Sincer, nu-mi mai amintesc. Îmi amintesc doar culoarea ambalajului. Albastru cu alb și roșu cu alb. Am aruncat-o deja. Mai bine întrebați de fiica mea cum se numește. Vă dau nr. ei de telefon și o sunați. Ce-i drept, locuiește în Germania, convorbirea vă costă ceva…

Nicoleta Mareș a căutat ceva în odaia de alături. După care a adus un carnet vechi, bătrâna n-a trecut încă la metodele moderne să noteze numerele de telefon.

Am sunat-o pe fiica ei din Germania și am întrebat-o despre produs. Fiica a confirmat faptul că comandă pentru mama ei produsul pentru curățarea vaselor, doar că nu e german, ci românesc. Produsele germane nu pot fi transmise peste hotare fără certificate. Acest produs românesc se numește Normalife.

Am decis să consultăm un doctor și să aflăm mai multe despre el și procedura de curățare a vaselor. La întrebările noastre ne-a răspuns Dragoș Vinereanu, profesor, doctor în științe medicale, academician, președintele societății medicale de cardiologie

– Dragoș Vinereanu, vă rugăm să ne spuneți, curățarea vaselor este cu adevărat atât de benefică?

Tot mai mulți doctori ajung la concluzia că este o procedură benefică, capabilă să prelungească durata vieții și să îmbunătățească starea sănătății. Astăzi, inclusiv și peste hotare, tratamentul diferitor boli (de exemplu, afecțiuni renale și ale ficatului) este adesea însoțit de terapia pentru curățarea vaselor. Deoarece vasele înfundate cu colesterol reprezintă un pericol pentru sănătate! Nu mai vorbesc de pacienții cu boli cardiovasculare sau hipertensiune, de exemplu. Aceștia sunt pur și simplu obligați să-și curețe vasele.

– În ce mod se produce curățarea cu ajutorul produsului Normalife?

– Acest produs conține o formă specială de vitamina E: alfa-tocoferol. Această substanță pătrunde adânc în moleculele de colesterol și le distruge din interior. Tratamentul asigură curățarea deplină a vaselor de depunerile de colesterol și elimină trombii. În 96% din cazuri după curățarea vaselor tensiunea pacienților revine la normal.

Vreau să vă arăt statisticile privind utilizarea medicamentului de către pacienții obișnuiți din clinica noastră. Înregistrăm cu atenție rezultatele tratamentului. În total, aproximativ 10.000 de pacienți au fost tratați cu Normalife. Iată rezultatele lor:

— Presiunea s-a stabilizat complet (hipertensiunea arterială a dispărut) – 98% dintre respondenți

— Ritmul cardiac a revenit la normal – 97% dintre respondenți

— A dispărut cefaleea – 99% dintre respondenți

— Vedere îmbunătățită – 74% dintre respondenți

— A crescut eficiența tratamentului bolilor cronice – 92%

— Îmbunătățiri semnificative ale stării generale de sănătăte – 99% dintre respondenți

După cum vedeți, rezultatele sunt pur și simplu excelente. Și nu în zadar.

Normalife este elaborat de specialiștii de top ai Institutului de Cardiologie Clinică. În afară de alfa-tocoferol, conține circa 50 vitamine, macro și microelemente benefice pentru inimă și sistemul vascular. Voi enumera unele din ele.

— Vitamina C – Fortifică și tonifică pereții vaselor. Reduce probabilitatea dezvoltării aterosclerozei și crizei hipertensive.

— Vitamina A – Normalizează permeabilitatea capilarelor mici.

— Vitamina B1 – Întărește mușchiul cardiac. Previne atacul de cord.

— Vitamina B2 – Crește cantitatea de oxigen în sânge.

— Vitamina B3 – Dilată vasele de sânge, reduce tensiunea imediat după administrare.

— Vitamina B12 – îmbunătățește coagularea sângelui.

— Fosfolipide – din ouă Elimină excesul de lichid din organism.

— Laricele – Reduce edemul care apare adesea la pacienții hipertensivi.

— Semințele de struguri – Cresc tonusul vascular, stabilizează sistemul nervos.

— Rauwolfia – Reduce probabilitatea dezvoltării crizelor hipertensive și accidentului vascular cerebral.

– Nicoleta Mareș afirmă că primește Normalife la preț redus. Este adevărat? Poate fi primit la preț redus?

– Da, este adevărat. Din câte cunosc, la acest moment Institutul Clinic de Cardiologie distribuie produsul Normalife la preț redus. Orice locuitor al României poate beneficia de el. Pentru a primi produsul nu aveți nevoie de certificate, e necesar doar să plasați o cerere pe site-ul oficial. Normalife este livrat prin poștă în toată țara.

Îl recomand cu încredere pacienților care au nevoie să-și curețe vasele. Toți oamenii care l-au luat au notat îmbunătățirea dispoziției și a stării generale.

Țin doar să vă avertizez că OMS nu a alocat fondurile necesare pentru continuarea programului de însănătoșire a populației, inițiat în anul 2014. Se zice că nu dispun de fonduri. Medicii cardiologi distribuiau Normalife în cadrul acestui program. La moment continuă să distribuie rămășițele lotului achiziționat anul trecut. Dar acesta se epuizează rapid. Deci, îi sfătuiesc pe toți doritorii să își curețe vasele- să o facă cât mai curând, cât mai au această posibilitate.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *