Politicianul este de părere că Vama Veche, dar și alte zone de la malul mării ar putea deveni în scurt timp focar din cauza faptului că turiștii nu au ținut deloc cont de măsurile impuse de autorități.

„Există posibilitatea ca Vama Veche și alte zone de pe litoral să devină focare. În următoarele trei luni vom avea o mare aglomerare în Constanța și tot ce se înseamnă litoral. Există această posibilitate (de infectare – n.red.).

Tot ceea ce înseamnă contact fizic prelungit, nepăstrarea unei distanţări fizice, pot face o transmitere.”, a explicat ministrul Sănătății care s-a aflat zilele trecute într-o vizită de lucru la Constanța, informează Mediafax.

„Trebuie să gestionăm nu neapărat Constanța, cât tot ce se întâmplă în acest sezon estival. Chiar dacă nu mai există cadru legislativ pentru perioada imediat următoare, turiștii trebuie să respecte aceleași reguli.

Turiștii de pe litoral se pot distra în condițiile și normele stabilite cu cei de la HoReCa, am stabilit norme pentru plaje, terase”, a completat Nelu Tătaru, potrivit sursei citate mai devreme.
Sursa secretele.news


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *