Daniel Buzdugan a scris un mesaj sugestiv despre vremurile în care trăim.

‘Doamne cât de mici, cât răi și cât de neînsemnați suntem! Privesc imensitatea cerului aici unde sunt, în zona Buzăului, lângă Poiana Mărului, munții din jur, văile adânci, pădurile care foșnesc de animale, ascult păsările ce zboară deasupra mea în văzduh, admir pajiștile cu mii de culori în perioada asta a anului, mă îmbăt de mirosul florilor și-mi dau seama că ne zbatem în zadar pentru toate cele materiale și din ce în ce mai puțin spre deloc pentru cele sufletești!

Ne risipim aiurea și suntem primși ca muștele în plasa de păianjen a grijilor noastre zilnice. Cine pierde pacea sufletului care vine de la Dumnezeu trăiește iadul pe pământ!

Ne gândim la mii de lucruri, ne zbatem în tot felul de scenarii sumbre, când de fapt trebuie să ne focusăm pe un singur gând: relația cu mea cu creatorul, cu Dumnezeu! Uităm să trăim, să ne bucurăm, să savurăm și să-i mulțumim pentru darul vieții pe care ni l-ai dat! Zilele trecute Maria, fetița mea, îmi spunea derulând calendarul de pe telefon: tati tu-ți dai seama că noi în data de 14 Iulie 2100 nu vom mai fi ?!

Rugați-vă pentru păcătosul ăsta din poză, ca să fie într-un loc fain și-n data de 14 Iulie 2100. Multumesc! Bucurie tuturor! Doamne ajută! Hristos în mijlocul nostru! Și mai lăsați-vă și voi în grija lui Dumnezeu: El ne-a făcut, El să ne scoată la liman!’ a scris Daniel Buzdugan, pe contul său de Facebook.
Sursa dcnews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *