Andreea Esca s-a decis să spună totul despre zvonurile apărute în spațiul public. A fost sau nu infectată cu COVID-19?

O țară întreagă așteaptă vești despre starea de sănătate a Andreei Esca și a soțului ei, Alexandre Eram, despre care s-a tot spus că s-ar fi infectat cu COVID-19.

Ei bine, după câteva zile bune de la lansarea acestor zvonuri, Andreea Esca va intra în direct pe Pro TV, astăzi, de la ora 19:00 pentru a răspunde la toate întrebările.

Prezentatoarea principalelor știri ale zilei va lămuri care este starea ei de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum.

Iată ce spune Andreea Esca

„Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om. Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată. Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”, a declarat Andreea Esca, pentru știrileprotv.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *