Serialul „Dragoste şi secrete” intră în casele românilor de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. Telespectatorii vor fi martorii unei poveşti unice de iubire, captivantă şi plină de încercări. Protagoniştii rolurilor principale sunt îndrăgitul artist Keremcem, pe care telespectatorii au avut ocazia să îl urmărească în „Bahar, viaţă furată” (rolul Ates) şi în „Dragoste şi ură” (rolul Yaman), tot la Kanal D, alături de frumoasa Özgü Kaya.

Keremcem se află în industria serialelor de ani buni şi a cunoscut deja un succes uriaş atât în domeniul actoriei, cât şi în muzică. Özgü Kaya, tânăra actriţă de doar 23 de ani, este o fire artistică, iar talentul ei străluceşte şi în domeniul muzical. Ea cântă la trei instrumente muzicale: vioară, chitară şi pian, iar în prezent, studiază opera la Conservator. Aşadar, muzica şi actoria sunt bucuriile care îi leagă pe Keremcem şi Özgü Kaya, iar cei doi fac şi duete împreună, în pauzele de pe platourile de filmare.

Fanii serialelor turceşti au intrat deja în atmosfera poveştii serialului, unde au cunoscut-o pe frumoasa Sevda (Özgü Kaya), o tânără ambiţioasă, care şi-a dorit dintotdeauna să devină faimoasă. Succesul îi surâde fetei, însă o veste neaşteptată îi strică planurile. Fratele ei este răpit şi este în pericol dacă Sevda nu va plăti răscumpararea. Pentru a face rost de bani şi a-şi salva fratele de la moarte, Sevda acceptă o „înţelegere” cu Uygar Sarıkaya, un afacerist care este îndrăgostit până la obsesie de ea. Tânăra ajunge într-o situaţie fără ieşire. Extrem de speriată, ea se adăposteşte în casa lui Ali Hüroğlu (Keremcem), alias „Ali Hodja”. În timp ce Ali şi Sevda se apropie, Uygar nu are nicio intenţie să renunţe la ea.

Nu rataţi o poveste captivantă în noul serial „Dragoste şi secrete”, cu Keremcem şi Özgü Kaya în rolurile principale, la Kanal D. Îndrăgita producţie va fi difuzată de miercuri până vineri, ora 20:00, la Kanal D.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *