Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne a făcut astăzi declarații de presă la sediul instituției.

Declarații de presă au avut loc în această după-amiază la sediul MAI. După ce au luat cuvântul Marcel Vela, Bogdan Despescu, dar și un reprezentant al structurilor speciale de intervenție, ministrul a intervenit din nou pentru a le transmite un mesaj interlopilor.

”Am în încheiere un mesaj pentru clanuri, interlopi și rău făcători. Suntem cu ochii pe voi”, a declarat Marcel Vela la finalul declarațiilor de presă.

Moartea liderului unuia dintre cele mai temute clanuri din București, Clanul Duduianu, în noaptea de luni spre marți, a stârnit o adevărată furtună în rândul lumii interlope.

Subalternii și prietenii lui Emi Pian au jurat răzbunare, ecourile încăierării cu săbii din Sectorul 6, la care au participat peste 20 de persoane, în urma căreia și-a găsit sfârșitul șeful Clanului Duduianu, ajungând peste granițele țării.

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat însă că situația este sub control și polițiștii supraveghează îndeaproape activitatea clanurilor interlope, pentru a împiedica și alte evenimente violente pe străzile Capitalei.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *