Olivia Steer a făcut o nouă postare controversată pe pagina sa de Facebook. Aceasta a preluat opinia unui celebru medic nefrolog, Suzanne Humphries, care este de asemena o adeptă a curentului antivaccinare. Potrivit lui Humphries, purtatul măștii de protecție îi face pe oameni să își reinhaleze propriul dioxid de carbon.

Iar acest lucru are ca afect scăderea PH-ului sângelui.

„Într-o lume, în care toată lumea e obsedată de alcalinizare, ghici ce se întâmplă cînd îți reinhalezi propriul dioxid de carbon? Exact, PH-ul sîngelui scade, tu reții aciditatea si trebuie să o elimini altfel. Sper să ai rinichii buni.” – doctor nefrolog (specialist în boli de rinichi) Suzanne Humphries – a scris Olivia Steer, pe Facebook.

Postarea Oliviei Steer a adunat peste 200 de reacții și 45 de distribuiri din partea celor care îi urmăresc postările. Totuși, internauții s-au abținut să comenteze.

Olivia Steer lansase, în urmă cu două luni, o altă teorie șocantă pe pagina sa de socializare, după ce a afirmat că vaccinul anti-gripal al putea fi cauzator de coronavirus.

”Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl inteleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus, ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2.”, a scris atunci Olivia Steer pe Facebook.

Declarația era făcută în contextul în care premierul Ludovic Orban spunea că este de acord cu vaccinarea obligatorie, iar Nelu Tătaru a precizat că Ministerul Sănătății se pregătește să cumpere milioane de doze de vaccin antigripal.
Sursa antena3.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *