”Nimeni nu va scăpa de noul coronavirus” – asta se vorbește acum prin spitalele din România.

Dezvăluire incredibilă făcută de fiul Irinei Loghin, Ciprian. Atât el cât și mama lui au fost testați pozitiv pentru noul cocornavirus și au fost internați la un spital din Capitală. Din fericire pentru ei, boala nu s-a manifestat agresiv, însă experiența din spital n-o vor uita prea repede.

În plus, Ciprian Loghin a făcut o dezvăluire cutermurătoare. El spune că a discutat cu medici care se ocupă de bolnavii de coronavirus iar aceștia i-au spus că, cel mai probabil, nimeni nu va scăpa de această boală.

Ciprian Loghin: ”Noi am avut noroc”
”De oriunde se poate lua. Chiar nu se știe, nu putem acuza pe nimeni. Cum spun și doctorii pe aici, este un virus atât de parșiv și încă nu se știe nici 20% despre acest virus. Descoperă în fiecare zi fel de fel de cazuri și își dau seama că încă mai avem de luptat cu virusul ăsta.

Problema cea mai mare e, după cu, am stat și eu de vorbă cu lumea pe aici, mă refer la oamenii care sunt în măsură să vorbească despre coronavirusul ăsta, să știți că mare mirare dacă o să scape cineva! E clar, vine sezonul rece, s-au deschis școlile, grădinițele, facultățile, restaurantele… E clară treaba. N-o să ne ducem decât în sus.

Problema cea mai gravă e să nu iei vreo tulpină mai periculoasă. Noi am avut norocul de o variantă mai ușoară, acum avem anticorpii, tot răul spre bine”, a povestit Ciprian Loghin la Antena Stars.

Pe de altă parte, Irina Loghin a declarat că este posibil ca virusul să-i fi fost transmis chiar de către fiul sau soțul ei, care au fost pe litoral cu câteva zile înainte să ajungă în spital. ”Cred că de acolo, că eu n-am ieșit nicăieri și am fost destul de atentă. Radiografia pulmonară, analizele de sânge mi-au ieșit foarte bine, sunt asimptomatică. Toți suntem asimptomatici”, a spus Irina Loghin la Antena 3.

Zilele trecute, și Adelina Pestrițu a anunțat că a fost testată pozitiv și este purtător al virusului. Ea a fost internată într-un spital modular al Armetei și se simte bine, fiind asimptomatică. Andreea Esca, Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu sau Alina Pușcaș sunt doar câteva dintre vedetele care au fost infectate cu noul coronavirus.
Sursa wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *