Primul soț al Adinei Alberts, bancherul George Alberts, s-a stins din viață.

Bancherul George Alberts, primul soț al dr. Adina Alberts, a murit la câteva săptămâni după ce a fost confirmat Covid-19.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani și-a dat ultima suflare pe patul de spital. Printr-un mesaj pe Facebook, dr. Adina Alberts a transmis că fostul ei soț „s-a zbătut trei săptămâni ca să supraviețuiească. Din păcate, nu a reușit”.

Adina Alberts susține că bancherul nu a fost „răpus de această boală pandemică deși se infectase cu SARS-CoV-2 în urmă cu câteva săptămâni”. În schimb, acuză „sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube!”.

În continuare, pe Facebook, dr. Adina Alberts spune că „Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză “la rece”. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa. George Alberts s-a stins aseară (n.red. vineri), la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean. De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit “de hac”! Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de El!”.
Sursa dcnews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *