Mihai Morar și-a sărbătorit împlinirea celor 38 de ani într-un mod total neașteptat. Întâmplarea e pe cât de amuzantă, pe atât de înfricoșătoare.

Prezentatorul de la Radio ZU a ieșit să alerge, dis-de-dimineață, însă nici prin cap nu-i trecea ce avea să se întâmple. A alerga el ce a alergat, până când, în calea lui și-a făcut apariția o vulpe.

“Ceasul a sunat şi de ziua mea la aceeaşi oră: 4:44. La 5.00 dimineaţa a început petrecerea. Aveam de sărbătorit. Zilele astea împlinesc doi ani de când îmi ţin obiceiul alergării în parc cu noaptea în cap şi cu toată viaţa în inimă. Azi, mi s-a întâmplat ceva nemaitrăit. Am întâlnit, de-a lungul alergărilor în Herăstrău, veveriţe, raţe sălbatice, pisici maidaneze, câini fără stăpâni, şobolani urbani sau bizoni de oraş. Dar azi, cum am trecut podeţul de la coada lacului, din bezna aleii au răsărit doi ochi foarte sclipitori.

Azi, pentru prima oară, am văzut în Herăstrău o vulpe.

Părea de-a casei. Mai mult m-am speriat eu de ea decât dânsa de paşii mei. O vulpe în inima oraşului. Un semn că în parcul ăsta, lăsat de izbelişte de autorităţi în ultimii ani, natura îşi vede de treaba ei şi se întoarce la sălbăticie. Vulpea, îţi spuneam, nu s-a speriat. Ba chiar a alergat în faţa mea, de ziua mea, preţ de un kilometru până când s-a făcut nevăzută într-o dumbravă a parcului. Cum să traduc întâlnirea cu vulpea, la 5.00 dimineaţa, în parc? Habar n-am. N-am învăţat asta până azi, când împlinesc 39 de ani. Poate întâmplarea mea e un fleac. Dar ce am învăţat până la 39 de ani e să primesc întâmplările vieţii, chiar şi cele aparent neînsemnate, exact aşa cum vin şi cum îmi sunt date. Pentru că, aşa cum îi spunea vulpea băiatului, “esenţialul e invizibil pentru ochi, clar poţi vedea doar cu inima”, a povestit Mihai Morar pe o reţea de socializare.
Sursa dcnews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *