Mama Luizei, una dintre fetele disparute anul trecut, rapite de Gheorghe Dinca, traieste cu speranta ca intr-o buna zi, Luiza se va intoarce acasa. Femeia, rupta de durere, a gasit puterea de a scrie un mesaj pe retelele de socializare.

Mesajul mamei Luizei Melencu
La un an si 7 luni de la disparitie, mama Luizei Melencu, Monica Melencu, a scris un mesaj dureros pe pagina sa de Facebook. Femeia se roaga neincetat ca fiica sa fie in viata.

„Cu 1 an si 7 luni in urma, acest sacal te-a rapit, lasand in urma numai suferinta. Suferinta cea mare pentru noi au provocat-o si institutiile statului. Luiza, ingerul meu, oriunde ai fi, Dumnezeu sa-ti dea putere sa poti scapa din mainile sacalilor care te-au vandut. E mult, dar sper ca Dumnezeu sa faca o minune si pentru tine, suflet bland. Te iubesc, Lulu meu! ”, a scris Monica Melencu pe Facebook.

Acum o luna, Gheorghe Dinca a fost adus in fata magistratilor Curtii de Apel Craiova. Acesta a inceput sa planga dupa ce mama Luizei Melencu i-a cerut sa o priveasca in ochi si sa-i spuna adevarul.

Mama Luizei Melencu spune ca l-a implorat pe Dinca sa spuna adevarul.

“De data aceasta, am reusit sa ma apropii putin de Dinca. I-am cerut sa ma priveasca in ochi. A ridicat privirea, i-am spus ca e si el parinte si l-am implorat sa-mi spuna unde sunt fetele, ce a facut cu ele. Prima data n-a zis nimic. La final, insa, a inceput sa planga. Isi stergea lacrimile si spunea ca el nu le-a ucis pe Luiza si Alexandra, ca la el in curte nu a fost nicio crima. Apoi a spus ca l-au batut rau sa declare asta. Eu il cred. Stiu ca minte, ca a mintit mult, dar acum il cred. Pentru ca sunt convinsa ca el protejeaza pe cineva si nu spune adevarul. Niciodata nu am sa accept ca Luiza mea a ars in acel butoi. Niciodata”, a spus Monica Melencu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *