Dan Bittman a făcut o serie de noi declarații șocante în cea mai recentă intervenție filmată.

Acesta susține că Andreea Esca a mințit când a spus că a fost infectată cu noul coronavirus, alimentând astfel speculațiile care circulau în acea vreme despre prezentatoarea de la PRO TV.

În emisiunea online realizată de Mădălin Ionescu, Bittman a precizat că este prieten cu Esca, dar nu crede deloc în faptul că a avut Covid-19, ba chiar e convins că e singura vedetă care a mințit în legătură cu acest subiect.

Dan Bittman nu crede că Andreea Esca a avut coronavirus
În aceeași emisiune Bittman le-a răspuns și celor care l-au atacat spunând că lua bani de la primăriile PSD la diferite evenimente unde concerta, susținând că a cântat pentru mai toate partidele și că este sătul de această marotă.

Cântărețul nu s-a oprit la a ataca autoritățile pentru felul în care gestionează pandemia în România și a continuat să lanseze acuzații extrem de grave la adresa Andreei Esca, despre care știm cu toții că a trecut prin momente grele din cauza noului coronavirus, căci și soțul ei făcuse boala.

„Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul…”
„S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților…

Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.

Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, este declarația stupefiantă făcută de Bittman.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *